Formex 2017

Här kommer du som konsument eller återförsäljare att kunna följa oss på SiLove, vad vi hittar på och vad vi har för produkter. SiLove är idag exklusiv distributör av leksakstillverkaren“Jaq Jaq Bird” och det italienska hudvårdsmärket “Linea MammaBaby” i Sverige.

Här på bloggen kommer vi även att ta upp viktiga ämnen som vi tror är av intresse för er läsare. Tveka inte att kontakta oss på info@silove.se om du har några önskemål eller idéer.

Vi önskar oss själva en trevlig resa tillsammans med er💗

Formex 23-26 augusti

Vilka dagar vi haft!

Vår första mässa tycker vi själva har varit en succé. Nerverna var på helspänn dagarna innan, så mycket behövde klaffa med både leveranser, inflytt på mässområdet och den stora frågan “Kommer vi verkligen att få ihop montern?”. Efter mycket skratt, stunder av tvivel och en och en annan ljudlig suck stod äntligen montern redo att introducera JAQ JAQ BIRD och LINEA MAMMABABY på den svenska marknaden.

Veckan bara swishade förbi! Vi hade massvis av trevliga och intressanta möten. Förhoppningsvis leder några av dem till att vi inom kort kommer att se våra produkter ute i handeln- både fysiskt och online!

TÄVLING med BOOM WATCHES

Självklart kunde vi inte hejda oss att haka på när det coola, svenska klockmärket BOOM WATCHES fick idéen att dra igång en utlottning tillsammans med oss! Vi skulle lotta ut en helt otroligt snygg samlingsbox. Boxen innehåller en byggsats med klockor som går att variera i oändlighet (nåja, över 3000 kombinationer i alla fall). Hur bra är inte det?

And the winner is….

Mizelle ifrån Eskilstuna

Stort GRATTIS!

Kram från Sita & Louise

En tanke om “Formex 2017

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *